VISION KOSKI ZIP VADARE + MUSTAD SKOR (GUMMI) (VADARPAKET)

5 995,00 kr

(inkl. moms)

VISKOSKIGUMMI

Vid köp av denna produkt, kontakta gärna butiken ( 040 94 97 63 ) vid eventuell lager saldo och även storlek på vadare och skor. 

Detta kompletta vadarset är för dig som vill ta fisket till nästa nivå. Med vadare är du fullt vattentät och kommer inte bli blöt. 

Mer info - läs längre ner. 

I Lager

Supersnabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt* över 499kr

VADARE: 

Koski Zip vadare är gjord av mjuka och bekväma material. Den nedre delens tjockare material kommer upp till dina lår, så det gör denna vadare stark. Zip-modellen har två vattentäta framfickor som är gjorda av vadartyget. De har fästöglor för tillbehör på utsidan och extra tillbehörsremmar både utanför fickan och i, så att du kan fästa massor av användbara verktyg på denna vadare. Huvuddragkedjan är robust TiZip Masterseal 10 och andra dragkedjor är YKK AquaGuards av hög kvalitet.

Lätt 4-lagers konstruktion

Vattentätt och andningsbart F4™-tyg

Böjt NoSeam™-snitt för perfekt passform

Två vattentäta fickor fram

D-ringar & tillbehörsöglor och remmar

2 kraftiga bälteshällor

Inbyggda grusskydd

Neoprenfötter med vänster och höger sida design

Torkningsslingor

Tillverkad i Korea

Fluorokarbonfri

SKOR:

Musta Michelin är en modern, lätt vadarsko med TPU-förstärkt ballistisk polyester ovandel. TPU-trycket i designade ytor ger bra slitstyrka utan att göra skon för skrymmande och tung. Skon är lätt att få i och den dras lätt åt. För extra styrka har stygnlinjerna sina egna spår och EVA-mellansulan och den främre stötfångaren på Michelin-sulan är sydda på skons ovandel.

Michelin-sulan som vi har designat tillsammans med den världsberömda Michelin-däcktillverkaren erbjuder flera fördelar jämfört med många andra gummisulor.

Den främre stötfångaren är inbyggd i yttersulan så det finns ingen möjlighet för dem att separeras. Mönstret på sulan är inspirerat av Michelin LTX A/S-däck med modifieringar riktade för vadning. Klackarna på sidorna har aggressiva skulpturer som ger dig extra grepp för sluttningar och leriga stigar. Klackarna i mitten har vågräfflor för vidhäftning och anpassningsförmåga över ojämn yta på stenarna. Fram- och hälskulpturerna är designade för att ta emot slitaget under längre promenader och deras mönster ger dragkraft när det behövs. För extremt hala och slemmiga förhållanden gjorde vi infällda positioner för våra volframkarbiddubbar som kan läggas till vid behov.

Själva gummiblandningen är en blandning av en offroad och skandinaviska vinterdäcksblandningar. Precis som de dubbfria vinterdäcken på snö ger dessa sulor dig ett mycket bra grepp på stenar. Ju mer du trycker på sulan desto hårdare greppar den om bergytan, eftersom den mjuka blandningen med sippade klackar anpassar sig över den ojämna ytan.

Förutom ett bättre grepp har skon även en bättre känsla när du vadar. Den mjuka och väl anpassningsbara yttersulan i kombination med flexibel EVA-mellansula låter dig känna vad som finns under din sko, men samtidigt ger den tillräckligt med stöd även under de svåraste förhållanden. Tänk på längre promenader, den rullar fortfarande bekvämt och erbjuder bra vridstyvhet.

Obs: I leveransen ingår endast skorna. Dubbar säljs separat och andra produkter som visas tjänar endast illustrativa syften och kommer inte att levereras.

VISKOSKIGUMMI
4 objekt