WESTIN W10 SPIN

8 999,00 kr

(inkl. moms)

W1002-1022-MH

W10 Spin är designad speciellt för den hängivna havsöringsfiskaren, dessa spön är till skillnad från alla andra spinnspön där ute. W10 Spin-serien lyfter prestanda till oöverträffade nivåer. Det högpresterande smala ämnet ger responsiv beröring och balans i kombination med oöverträffad styrka och lätthet. 

I Lager

Supersnabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt* över 499kr

W10 Spin är designad speciellt för den hängivna havsöringsfiskaren, dessa spön är till skillnad från alla andra spinnspön där ute. W10 Spin-serien lyfter prestanda till oöverträffade nivåer. Det högpresterande smala ämnet ger responsiv beröring och balans i kombination med oöverträffad styrka och lätthet. Med ett W10 Spin-spö kan du kasta mot horisonten och samtidigt behålla en otrolig betekontroll – egenskaper som kommer att förbättra ditt havsöringsfiske avsevärt.

Westin W10 utnyttjar den absolut senaste designen och tekniska framstegen för att tillhandahålla banbrytande prestanda som inte kan hittas någon annanstans. Varje ämne är handgjort med X5 kollagerteknik och 4-axiell vävd kolförstärkning på det yttre lagret för överlägsen verkan, ultimat känslighet och maximal styrka. Tack vare TORAYCA® 'Nanoalloy® 55TON' från Toray®, högmodul kol och den senaste nanohartsteknologin från Toray har vi kunnat utveckla ett spö med oöverträffad styrka och känslighet samtidigt som vi bibehåller låg vikt och hållbarhet. I vår produktionsanläggning tillverkas spöna enligt högsta kvalitetskontroll, varje ämne hållfasthetstestas individuellt innan frisläppandet. Westin W10-spöna har ett Fuji® halkfritt haspelsäte, trasselfritt, toppen av linjen, Fuji® Titanium Torzite® guider och Seaguide® rostfri krokhållare. Det lätta G-Hyper kolfiberhandtaget är specialdesignat för extremt grepp och komfort – både i kallt väder och under varma sommardagar. Westin W10-spöna ger dig en tydlig fördel på vattnet.

Handtag: Specialdesignat G-Hyper kolfiberhandtag

Rulle: Fuji® SKS, gummibelagd

Huva: 360° specialdesignad skruvning med 1k vävd kolförstärkning

Guider: Trasselfria Fuji® Titanium Torzite® K guider

Blank: Toray® TORAYCA® 'Nanoalloy® 55TON' och X5 kolskiktsteknologi

Blankfärg: Mattsvart med 4-axlig kolförstärkning

Led: 4-axlig och 1K kolförstärkt tappskarv

Krokhållare: Seaguide® Stainless DHOOK

Skräddarsydd gummiändhylsa, halkfri design

Lågprofilerade guidelindningar

Levereras i Octagon Cordura tub och sammetsstångsväska

Unikt serienummer på varje spö

W1002-1022-MH
1 objekt

Särskilda referenser

  • ean13 5707549455210