DAIWA J-BRAID X8 CARTREUSE 150M

159,00 kr

(inkl. moms)

200150

Genom att använda ultratunna material är J-Braid super mjuk och smidig, vilket du direkt kommer att märka när du känner den. Den 8-trådiga väven resulterar i mycket hög cirkularitet och en superslät yta som bidrar till längre kastavstånd samt tystare linje vandring genom styrningarna och på rullen.

I Lager

Supersnabba leveranser

30 dagars öppet köp

Fri frakt* över 499kr

Genom att använda ultratunna material är J-Braid super mjuk och smidig, vilket du direkt kommer att märka när du känner den. Den 8-trådiga väven resulterar i mycket hög cirkularitet och en superslät yta som bidrar till längre kastavstånd samt tystare linje vandring genom styrningarna och på rullen. I jämförelse med många flätor ute på marknaden levererar J-Braid ultralåg stretch och hög hållfasthet för en liten diameter tack vare dess högkvalitativa japansktillverkade garn. Och som många kommer att upptäcka är det "stort värde för pengarna".

 J-Braid gick igenom omfattande tester runt om i världen. J-Braid finns i 3 färgval; Chartreuse, mörkgrön och flerfärgad. Den flerfärgade versionen har 5 olika färger; mäts i steg om 10, 5 och 1 meter. Över färgvalen erbjuder vi 0,10 mm upp till 0,42 mm beroende på typ. Finns i olika spole storlekar.

200150
11 objekt

Särskilda referenser

  • ean13 043178132685

Kunder som köpt denna produkt köpte också: