KÖP- & LEVERANSVILLKOR

Leveranser:

Vårt mål är att 100% varor finns på vårt lager och i butiken. Normalt skickar alla beställningas lagda förre till kl. 14.00 samma vardag. Normala leveranstid är bara en eller ett par dagar, men kan längre beroende på fraktbolaget.

Leveranssätt:

Beställda varor levereras i första hand av DHL och Posten, naturligtvis direkt från vårt lager.

Fraktkostnader:

Vi skickar alla ordrar över 499* kronor fraktfritt inom Sverige.

Order

Leverans

Kostnad

 

 

499*kr

1-2 dagar

69:-

 

 

500 kr

1-2 dagar

0 :-

 

 

Skrymmande

1-2 dagar

Från 109 :-

 

 

Många beställningar skickas med Postens varubrev. Oftast paket upp till 2kg. Naturligtvis alla försändelser är spårbara men bestämningar som inte ryms eller får plats i brevlådan lämnas utanför med avisering.

Om Ni önskar är att paketen skickas direkt till ombud vänligen meddela det till butiken. Skrymmande paket skickas automatiskt direkt till ombud. 

Vi erbjuder dig fyra betalningsalternativ:

- DIBS kortbetalning

De flesta som handlar på nätet väljer att betala med kort. DIBS erbjuder kortbetalningar via världens mest populära konto- och kreditkort. VISA, Mastercard. Betalar du med kort tillkommer inga avgifter.

- Faktura 14 dagar (Klarna)

Klassikern bland enkla och trygga betalningar. När du handlar på faktura med Klarna får du alltid hem dina varor innan du betalar. Du betalar aldrig för något som är fel eller inte dyker upp. Det är enkelt, riskfritt och praktiskt. Dessutom betalar du hela beloppet direkt, så att det är ur världen. Faktureringsavgift tillkommer med 29 kronor.

- Klarna Konto – betala i din egen takt

Du betalar alltså valfri summa (dock minst 50 kr) varje månad. En annan bra sak är att alla köp som du väljer att betala i din egen takt med konto samlas på en smart månadsfaktura. Det ger dig inte bara en bra överblick. Det betyder också att du bara betalar en aviavgift. Det minsta du kan betala in är 1/24 av beloppet som återstår, dock minst 50 kronor. Men utöver det kan du alltså välja från månad till månad. 
Vid ett köp om 10000 kr är uppläggningsavgiften 0 kr. Gällande årsränta är 19,90 % och motsvarar en effektiv ränta på 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 kr. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbelopp är 955 kr. Exemplet förutsätter att avbetalning sker under ett års tid. Aviavgift om 29 kr tillkommer.

Ångerrätt och återbetalning:

Enligt distansavtalslagen har man rätt att ångra sitt köp utan att behöva ange orsak. Naturligtvis gäller det alla varor hos oss med utan inga undantag. Vill du ångra ditt köp skickar du bara den till oss under förutsättning att varan som sänds tillbaka är oskadat och oanvänd. Man har 14 dagar på att ångra sitt köp. Fakturaavgiften, frakten och eventuell uppläggningsavgifter återbetalas ej.

Beställning:

Alla beställningar besvaras med en skriftlig orderbekräftelse via mail.

Priser

Alla priser anges inklusive svensk moms och vi följer aktivt prisutvecklingen i Sveriges och i Europa. Vårt mål är att kuna erbjuda de bästa priser på våra produkter.

Reklamation:

Om du märker ett fel på en vara, kontakta oss på Fiskedags så vi kan hjälpa dig. Väj mellan att ringa oss på 040-94 97 63, alternativt maila på info@fiskedags.nu. Vi behöver ordernummer eller kvitto för att gå vidare med reklamationen. Maila gärna foto, så löser vi det så fort som möjligt. Vid godkända reklamationer, står vi alltid för frakten.

Garanti

Garanti lämnas i enlighet med tillverkarens eller grossistens villkor. Eventuella garantivillkor framgår av respektive produkt. Kvittot eller fakturan på betald vara gäller som garantisedel. Spara därför alltid det under garantitiden!

Tvist:

Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventuell tvist.

Reservation:

Vi reserverar oss mot felaktigheter i innehåll och priser på webbsidan.

Fiskedags / Polmax Ab tar alltid frågor om dataskydd och säkerhet på stort allvar. 

GDPR ersätter den Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Mycket är likt men, dina rättigheter som enskild medborgare har stärkts och kraven har ökat på hur företagen får behandla dina personuppgifter.

Vi har dina uppgifter för att de behövs när vi skickar dina varor som du handlat hos oss eller när vi skickar ut nyhetsbrev.

För att nu anpassa oss till GDPR har vi uppdaterat vår dataskyddspolicy. I policyn beskriver vi bland annat vilka typer av personuppgifter vi hanterar och hur länge vi sparar dem, vilka rättigheter du har gällande dina personuppgifter, och hur du kan kontakta oss i dataskyddsfrågor.

Du behöver inte göra någonting med anledning av det här mailet. Vi skickar det bara för att du skall veta om denna förändring, som är positiv för dig och för alla andra inom EU.