Nyheter

Lista över produkter från tillverkare Renz-Stein

Renz-Stein

RenzStein Lures är Fredrik Renz och Jörgen Segerstein, två skåningar bosatta i Staffanstorp som båda insett att fiske är så mycket mer än en hobby, det är en livsstil.

RenzStein Lures är Fredrik Renz och Jörgen Segerstein, två skåningar bosatta i Staffanstorp som båda insett att fiske är så mycket mer än en hobby, det är en livsstil. Fiskat har vi gjort sedan barnsben men på olika håll och det var först för fem år sedan som våra vägar korsades med gäddfiske som gemensam nämnare.
Idag producerar vi handgjutna softbaits i olika utföranden, framförallt för gädda. Varje modell är väl genomtänkt med fokus på ett unikt rörelsemönster. Oftast har det blivit både två och tre prototyper innan vi båda varit nöjda och alla modeller testas ytterst noga innan vi släpper dem på marknaden. Till vår hjälp har vi ett antal testfiskare som kommer med konstruktiv feedback. Med alla duktiga betesbyggare i vårt avlånga land är det inte lätt att skilja sig från mängden, vi har fått väldigt bra respons från gäddfiskare både på modellernas design och kvalité.
Vårt gäddfiske bedrivs av förklarliga skäl i grunda slättsjöar i Skåne men även Blekinge skärgård ligger oss varmt om hjärtat.

Mer
Visa 1 - 7 av 7 produkter
Visa 1 - 7 av 7 produkter