Nyheter

Beten

Beten

Beten  Det finns 689 produkter.

Kategorier

 • Wobbler

  Wobbler är ett bra val till ett lyckat fiske. Wobbler är ett sådant bete man kan använda sig av på olika sätt. Wobblerna brukar oftast vara sjunkande eller flytande vilket gör att man får en variation på det. Wobbler kan man Twitcha/jerka hem om man vill men man kan även enbart veva hem dem. Med hjälp av rassel i wobblersarna så blir fiske väldigt uppmärksam och gärna hugger. Man kan även trolla med Wobblersarna om man vill. 

 • Spinnare

  Spinnare är ett av dem beten man kan använda till allt fiske, vilket betyder att det är ett safecard om man vill använda samma bete fast till olika saker. Spinnarna vevarna man hem och då trycker dem väldigt mycket vatten vilket låter otroligt mycket för fisken i vattnet. Oftast så är det vikten på spinnaren som avgör vilket sorts fiske man använder det till. 

 • Skeddrag

  Skeddrag är ett bete man måste ha i sin beteslåda. Med det enkla utseende och enkla design så är detta ett bete som alltid gör dig lycklig när inget annat funkar. Oftast är inte Skeddrag ett första handsval, men efter man använt det en gång vill man aldrig sluta. Vad som är jätte positivt med skeddrag är att det inte riktigt har någon gång i vattnet, utom slänger ganska kraft när man vevar hem dem och även gör vev stop. Skeddrag är ett bete som går att använda till all möjlig fiske. Det är oftast vikten som avgör vad det går att använda till. 

 • Jerkbaits

  Jerkbait fiskas in med kortare eller längre spöryck då beten generellt inte har sin egen gång. Jerkbait saknar skedd och igenom att välja rätt modell kan jerkbait fiskas på olika djup. Sista tidens ett Predatorbete nr. 1

 • Hybrid/Tailbeten

  Hybrid / TailbetenrnTailbete kan vara ett bra val, när du behöver fiska långsamt. Tailbeten med sin svans skapar rörelser i vatten som många gånger provocerar fisken till hugget. Med tailbete har du chans att fånga även de mest kräsna predatorer.

 • Kust/Havsöring

  Kust/Havsöringsbeten är beten som finns i många olika former. Det finns Genomlöps drag, Vanliga skeddrag, Spinnare och även beten som har en egen gång i vattnet (vicke). Alla dessa olika drag använder man vid olika tillfällen men oftast funkar alla lika bra. Vill man ha ett bete som trycker mycket vatten kör man på genomlöps drag/Spinnare. Vill man ha ett bete som går ganska neutralt i vattnet, då kör man på vanliga skeddrag.  

 • Havsfiske
 • Jiggar och Tails

  Jiggar / Tailar är ett bete som får den mest naturliga utseendet när det gäller drag för fisket. Vill man ha ett bete som får det verkligen att se ut som en fisk så kör man på jiggar för allt fiske. 

 • Powerbait / Doftsprayer

  Powerbait / Doftsprayer rnNär fisket är riktigt trögt och inga bete fungerar är det inte fel att använda sig av lite hjälp i form av doftsprayer, doftpennor, pastor mm. Dina bete blir mer attraktiva för fiskar och kan vara nyckeln till framgången.

 • Vibrationsbeten

  Vibrationsbeten är något alla fiskar faller för. Vibrationsbeten är bra när man vill testa och göra en förändring. Vibrationsbeten finns i olika former, antingen har dem redan en gång i vattnet där dem redan vibrerar väldigt mycket eller så finns det en sked på betet som gör att när du vevar hem dem så spinnar den i vattnet och får samma prestanda. 

 • Trollingbeten

  Trollingbeten

 • Bladed Jigs /...
 • Ytgående / Poppers

  Ytgående / Poppers är jätte roligt bete att använda sig. Poppers använder man oftast på sommaren då fisken är lite mer på hugget, dem vill komma upp på ytan och ta sitt "bete". Det är ett extremt roligt fiske och används mycket när man vill fiska i grunda åar och även där det finns mycket näckroser. Det finns lite olika sorts av ytbeten, vissa behöver man trycka (jerka) hem och vissa behöver man enbart spinna hem. 

 • Bombarda Flöten

  Mad Kastdobbar / Bombarda får du kasta beten som inte väger mycket till långa avstånd. Med Kastdobbar / Bombarda kan du fiska på kusten eller i P&T dammar. Kasta fluga med spinn eller haspelspö är inga problem om du använder Kastdobbar / Bombarda

 • Betespaket

  Askar med Innehåll

Per sida
Visa 1 - 15 av 689 produkter
Visa 1 - 15 av 689 produkter